Romtelecom isi face agentie imobiliara

Postat la 10 august 2010 59 afişări

Cel mai mare operator de internet, telefonie fixa si cablu TV din Romania a inaugurat astazi portalul realestate.romtelecom.ro unde publica spre inchiriere proprietatile imobiliare detinute de Romtelecom.

Site-ul a fost creat si dezvoltat ca instrument online de promovare a acestor proprietati, in prezent fiind disponibile peste 150 de anunturi de inchiriere pentru diferite tipuri de spatii, de la apartamente sau terenuri si pana la spatii comerciale, de depozitare sau de birouri.

Realestate.romtelecom.ro se adreseaza clientilor Romtelecom, atat persoane fizice, cat si juridice, interesati de tranzactii cu spatii imobiliare, dar si agentiilor imobiliare care vor sa colaboreze cu Romtelecom pentru inchirierea acestor spatii. Compania detine cateva mii de proprietati imobiliare in intreaga tara, cu acoperire urbana si rurala, in cadrul anunturilor fiind puse la dispozitie detalii despre spatiu (suprafata, zona), numarul de locuitori din zona, fotografii si persoane de contact.

Astfel, in Bucuresti sunt disponibile 27 de spatii - unul turistic, unde pot fi deschise puncte turistice sau centre de fitness, 7 comerciale, 5 de depozitare si 14 de birouri, cel mai mare fiind un depozit cu o suprafata de 13.709 de metri patrati, urmat de un altul de 5.000 de metri patrati. n majoitatea judetelor din tara, numarul anunturilor nu trece de 3-4, exceptir facand exemple precum Bacau, Suceava, Bistrita Nasaud sau Constanta, unde exista cel putin 10 spatii disponibile pentru inchiriere.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/romtelecom-isi-face-agentie-imobiliara-6834290
6834290
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.