Romtelecom: Cresterea TVA va reduce consumul si pe piata telecom

Postat la 28 iunie 2010 10 afişări

Cresterea TVA va reduce consumul de bunuri si servicii, inclusiv pe piata telecomunicatiilor, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, directorul general al Romtelecom, Yorgos Ioannidis.

"Pe orice piata, in orice tara, majorarea TVA conduce la reducerea consumului pentru ca aproape toti clientii se vor gandi de doua ori cand vor face o achizitie. Ne asteptam la o crestere a consumului, dar nu pot avansa un procentaj in acest moment ", a spus Ioannidis. El nu a dorit sa faca comentarii cu privire la amplitudinea majorarii TVA, de la 19% la 24%, dar a afirmat ca este clar ca Romania are nevoie de finantarea pe care o solicita Fondului Monetar International (FMI).

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
telecom,
Romtelecom,
crestere,
TVA,
efecte
/actualitate/afaceri/romtelecom-cresterea-tva-va-reduce-consumul-si-pe-piata-telecom-6455517
6455517
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.