Romanii vor sa zboare tot mai mult catre Italia. Ce fac companiile aeriene?

Postat la 11 august 2010 20 afişări

Patru noi zboruri directe sunt introduse ca urmare a cererii crescute pentru destinatiile lansate in lunile mai si iunie 2010. Noile frecvente sunt introduse la mai putin de trei luni de la lansarea in perioada mai-iunie 2010 a sase zboruri directe catre Italia de pe bazele operationale Carpatair din Craiova si Bucuresti.

"Carpatair este operatorul national cu cele mai multe frecvente de zbor pe directia Italia, iar decizia suplinirii zborurilor existente este justificata de cererea tot mai mare pentru aceste destinatii" declara Paula Ardelean, Vice-Presedinte Marketing & Vanzari.

Compania isi consolideaza astfel pozitia de lider national pe relatia Italia, fiind compania cu cele mai multe frecvente de zbor/saptamana (174 zboruri one-way - 87 frecvente) si cu cele mai multe destinatii operate in Italia (9 destinatii), direct din Bucuresti, Timisoara, Craiova si Budapesta.

Noile zboruri directe din Bucuresti (Otopeni) spre Venetia, Verona si Bologna vor fi operate cu aeronave Fokker 70, cu o capacitate de 72 de locuri, iar zborurile din Craiova catre Roma vor fi operate cu aeronave Saab 2000, cu o capacitate de 50 locuri.

In paralel, incepand cu luna septembrie, Carpatair suplimenteaza numarul zborurilor pe relatia Bucuresti-Timisoara, cu un zbor operat in zilele de duminica, iar pe relatia Timisoara-Bucuresti cu un zbor operat sambata dimineata.

Spre Italia mai zboara companii precum Tarom, Blue Air, Wizz Air sau Alitalia.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aviatie,
Italia,
zboruri,
Carpatair
/actualitate/afaceri/romanii-vor-sa-zboare-tot-mai-mult-catre-italia-ce-fac-companiile-aeriene-6850749
6850749
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.