Romanii isi asigura intai casa si masina, si abia apoi viata

Postat la 09 martie 2010 16 afişări

Romanii prefera mai intai sa isi faca asigurare pentru locuinta si la masina, iar abia apoi iau in considerare o polita de asigurare de viata.

In topul preferintelor pentru asigurari, cele de bunuri, asigurarile private de sanatate sau pensiile private facultative se situeaza in a doua jumatate a clasamentului, conform unui studiu realizat de Mednet Marketing Research Center. Studiul arata ca mai mult de jumatate dintre posesorii de autoturisme din Romania detin o polita de asigurare Casco, iar trei sferturi dintre acestia au incheiat-o din proprie initiativa. Totodata, aproximativ 52% dintre cei intervievati de compania de marketing declara ca intentioneaza sa isi incheie o polita Casco sau sa si-o reinnoiasca.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
asigurari,
RCA,
automobile,
casa masina,
viata,
preferinte
/actualitate/afaceri/romanii-isi-asigura-intai-casa-si-masina-si-abia-apoi-viata-5727214
5727214
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.