Romanii isi aleg banca dupa dobanzi si cozile de la ghisee

Postat la 15 aprilie 2010 19 afişări

Printre bancile care au pierdut clienti pentru ca au cozi prea mari la plata facturilor sau ratelor se numara BCR si CEC.

Bancile ajung sa ramana fara clienti si din cauza cozilor lungi la ghisee, nu numai pentru ca dobanzile la credite sunt mari. Lista motivelor pentru care romanii renunta la serviciile unei anumite banci cuprinde, printre altele, numarul redus de bancomate, dar si proasta localizare a unitatilor. Acestea sunt tot atatea bariere ridicate chiar de banci, iar consecintele se vad pana la urma in pierderea cotelor de piata, se arata intr-un sondaj realizat de Synovate, companie specializata in realizarea de cercetari de piata. "Au fost banci care au dus campanii de promovare a unor produse atractive, cu dobanzi bune, reusind sa atraga foarte multi clienti. Astfel au castigat cote de piata, fara a-si redimensiona insa si reteaua de unitati - care presupune costuri ridicate", a declarat pentru Gandul Liviu Andrei, directorul general al Alliance Finance Broker.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
financiar,
romani,
banci,
cozi,
dobanzi,
preferinte
/actualitate/afaceri/romanii-isi-aleg-banca-dupa-dobanzi-si-cozile-de-la-ghisee-5899631
5899631
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.