Renault va produce SUV-ul Duster in Rusia incepand de la sfarsitul lui 2011

Postat la 25 august 2010 23 afişări

Renault va produce incepand de la sfarsitul anului urmator modelul SUV Duster si in Rusia, a anuntat, miercuri, grupul francez la salonul auto de la Moscova.

Constructorul francez va asambla in Rusia kit-uri complete (complete knock down - CKD) ale autovehiculului, potrivit unui comunicat al grupului. In prezent, Duster este produs in Romania la uzinele Dacia. Alaturi de Duster, Renault va incepe din 2011 in Rusia si productia de autovehicule Fluence si Megane. Renault detine uzina Avtoframos in apropiere de Moscova, unde produce modelele Logan si Sandero. In 2010, capacitatea fabricii a fost dublata la 160.000 de masini anual.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
auto,
Dacia,
productie,
vehicule,
Duster,
Rusia
/actualitate/afaceri/renault-va-produce-suv-ul-duster-in-rusia-incepand-de-la-sfarsitul-lui-2011-7041487
7041487
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.