Relansarea Programului Prima Casa va avea loc in cel mai scurt timp

Postat la 16 mai 2011 10 afişări

Prima Casa 4 este asteptata de aproape toate suflarea pietei imobiliare, piata care se resimte inca puternic in urma crizei si nu da prea mari semne de revenire. Cand ar putea sa inceapa programul, ce banci se inscriu si care vor fi conditiile sunt intrebarile care stau pe buzele tuturor. Sa incercam sa raspundem!

Cel mai deverme, noul program ar putea incepe peste fix o saptamana daca totul decurge lin de acum incolo, dar mai sunt si alte oprelisti. Desigur ca sunt voci care spun ca ar fi posibil inca de saptamana asta, dar pare destul de putin credibil, in conditiile in care bancile interesate abia au trimis la BNR cererile pentru aprobarea unui avans mai mic, ceea ce presupune modificari in normele interne de creditare Care este planul? Planul autoritatilor este ca relansarea Programului Prima Casa sa aiba loc in cel mai scurt timp.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afaceri,
imobiliare,
prima casa,
program,
locuinte
/actualitate/afaceri/relansarea-programului-prima-casa-va-avea-loc-in-cel-mai-scurt-timp-8268353
8268353
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.