Regele mallurilor face 40 mil. € din chirii

Postat la 03 februarie 2010 13 afişări

Omul de afaceri iesean Iulian Dascalu, cel mai puternic antreprenor roman din industria centrelor comerciale, a incasat anul trecut 39,9 mil. euro din inchirierea celor patru centre Iulius Mall pe care le detine in Timisoara, Cluj, Suceava si Iasi, in crestere cu 14%, pe fondul inaugurarii unei extinderi la Timisoara si a primului an de operare integrala a proiectului din Suceava.

Cele mai mari venituri din inchiriere le-au inregistrat proiectele din Timisoara (foto) (14 mil. euro) si Cluj (11,3 mil. euro), in timp ce mallurile din Moldova - Suceava si Iasi - cu suprafete mai mici, dar si cu dificultati mai mari in ceea ce priveste vanzarile, au generat venituri de 8 mil. euro, respectiv 6,6 mil. euro, potrivit datelor companiei.

Mai multe amanunte pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imobiliare,
Iulian Dascalu,
chirii,
Iulius Mall
/actualitate/afaceri/regele-mallurilor-face-40-mil-din-chirii-5470195
5470195
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.