Reducerea salariilor va fi aplicata si pentru angajatii BNR, CNVM, CSSPP si CSA

Postat la 27 mai 2010 11 afişări

Reducerea cu 25% a salariilor va fi aplicata si in cazul angajatilor BNR, Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare, Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private si Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, conform proiectului de lege privind diminuarea cheltuielilor.

Documentul pentru care Guvernul isi va angaja raspunderea in Parlament, prevede ca cuantumul brut al salariilor/soldelor/indemnizatiilor lunare de incadrare, inclusiv sporuri, indemnizatii si alte drepturi salariale, precum si alte drepturi in lei sau in valuta se diminueaza cu 25%. In situatia in care astfel rezulta o valoare mai mica decat valoarea salariului minim brut pe tara, suma care se acorda este de 600 lei.

Cititi mai mult pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
salarii,
reducere,
bugetari
/actualitate/afaceri/reducerea-salariilor-va-fi-aplicata-si-pentru-angajatii-bnr-cnvm-csspp-si-csa-6186493
6186493
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.