Razboiul preturilor de pe piata TV: operatorii dau si un an de servicii gratuite

Postat la 01 iunie 2010 9 afişări

RCS&RDS, Romtelecom si UPC, cei mai mari furnizori de servicii TV, telefonie fixa si internet fix din Romania nu dau niciun semn ca vor sa dea inapoi de la razboiul preturilor care le reduce veniturile si le erodeaza profiturile, aruncand luna de luna pe piata noi oferte, din ce in ce mai agresive.

Cea mai recenta mutare apartine UPC, care stabileste pe piata un nou etalon in ofertele promotionale: un an de servicii gratuite. Campania promotionala a UPC, numarul doi pe piata TV din Romania, vine ca raspuns la o alta oferta de o agresivitate fara precedent a RCS&RDS si are drept miza principala retentia celor aproximativ 800.000 de clienti ai serviciilor de cablu analogic.

Mai multe amanunte pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/razboiul-preturilor-de-pe-piata-tv-operatorii-dau-si-un-an-de-servicii-gratuite-6233343
6233343
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.