Ramanem cu mersul pe jos - pretul benzinei a depasit 5 lei/litru

Postat la 18 martie 2010 16 afişări

A venit primavara, s-a scumpit si benzina. Incet-incet, la benzinarii au inceput sa apara preturi de 5 lei/litru de benzina. Spre exemplu, benzina Alto 101 de la Rompetrol a ajuns la un asemenea pret. La fel si benzina OMV Carrera 100 de la statiile Petrom si OMV, care a depasit chiar pragul cu putin, atingand valoarea de 5,03 lei/litru. Ce ne asteapta in urmatoarele luni? Evident, alte scumpiri!

Si motorina se afiliaza trendului de scumpiri: OMV Alpin Diesel costa 4,52 lei/ litru, in urcare cu 0,6% fata de pretul din 13 martie. Petrom Premium fara plumb, cea mai ieftina benzina vanduta pe piata romaneasca, a ajuns sa coste 4,26 lei/ litru, iar cea mai ieftina motorina, Euro Diesel 5 - 4,02 lei/ litru, de la 3,96 lei/litru, ultimul pret de vanzare.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
benzina,
preturi,
OMV,
Petrom,
Rompetrol,
scumpiri,
combustibil
/actualitate/afaceri/ramanem-cu-mersul-pe-jos-pretul-benzinei-a-depasit-5-lei-litru-5756870
5756870
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.