PwC: TVA ar putea creste la 20-21%. Patronii: Ar fi o greseala enorma!

Postat la 09 februarie 2010 17 afişări

Majorarea TVA-ului ar fi “o greseala enorma” in conditiile economice actuale, considera reprezentantii oamenilor de afaceri, care sustin ca la nivelul Guvernului nu exista inca discutii despre o crestere a taxelor importante. Declaratiile vin in contextul in care Peter de Ruiter, reprezentantul PricewaterhouseCoopers (PwC) in Romania, a declarat astazi ca TVA-ul ar putea creste la 20% sau 21% chiar din acest an.

"Cresterea fiscalitatii in actualul context economic ar fi o greseala enorma pe care ar putea-o face Guvernul. Nu ar face decat sa creasca evaziunea fiscala si chiar daca in primele luni s-ar observa o crestere a veniturilor la buget, acestea ar scadea drastic in timp", a declarat, pentru incont.ro, presedintele UGIR-1903, Cezar Coraci.

El a precizat ca din discutiile cu reprezentantii Ministerului Finantelor nu a reiesit ca exista o astfel de intentie la nivelul Guvernului, dar ca este posibil ca ea sa se aplice din a doua parte a anului.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/pwc-tva-ar-putea-creste-la-20-21-patronii-ar-fi-o-greseala-enorma-5490079
5490079
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.