PwC: Aproape 190 de companii multinationale cu capital majoritar romanesc vor aparea in 15 ani

Postat la 20 iulie 2010 15 afişări

Aproape 190 de companii multinationale cu capital majoritar romanesc vor aparea in urmatorii 15 ani, numar apropiat de cel care va fi consemnat in Ucraina sau Ungaria, potrivit unui studiu realizat de compania de audit financiar, consultanta fiscala si de afaceri PricewaterhouseCoopers (PwC).

In Ucraina vor fi inregistrate in intervalul analizat 192 de companii multinationale noi, iar in Ungaria 221. Cele mai multe companii multinationale noi in regiunea Europei Centrale si de Est vor proveni din Rusia (930) si Polonia (287).

"Peisajul economiei globale este pe cale sa se schimbe in urmatorii 15 ani, pe masura ce din ce in ce mai multe companii multinationale chineze si indiene vor cauta sa se extinda pe pietele externe. In plus, vor exista din ce in ce mai multe companii multinationale provenind din state precum Singapore, Malaysia si Coreea de Sud", se arata intr-un comunicat al companiei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
financiar,
PwC,
companii,
multinationale,
capital,
studiu
/actualitate/afaceri/pwc-aproape-190-de-companii-multinationale-cu-capital-majoritar-romanesc-vor-aparea-in-15-ani-6630576
6630576
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.