Puiu Popoviciu a vandut franciza IKEA direct suedezilor

Postat la 12 martie 2010 27 afişări

Grupul suedez Ikea intra direct pe piata de retail romaneasca, dupa achizitia drepturilor de operare si a francizei magazinului din Bucuresti, potrivit unui anunt al Ikea Romania.

"Proprietarii francizei locale au hotarat sa vanda drepturile de operare si franciza magazinului Ikea din Bucuresti, iar acest lucru a fost vazut ca o excelenta oportunitate de catre Ikea Group, avand in vedere extinderea viitoare in Europa de Sud-Est. De asemenea, se asteapta o sinergie mult mai puternica intre retail si productia locala, tinand cont ca Romania este deja una dintre tarile furnizoare ale companiei Ikea", se arata intr-un comunicat al Ikea Romania.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
retail,
Ikea,
magazin,
vanzare,
tranzactie
/actualitate/afaceri/puiu-popoviciu-a-vandut-franciza-ikea-direct-suedezilor-5740963
5740963
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.