Proprietarul Sema Parc: Bancile se multumesc sa crediteze statul

Postat la 19 martie 2010 42 afişări

Bancile locale au taiat conducta finantarilor pentru proiecte imobiliare de mari dimensiuni fara exceptie, dand peste cap planurile companiilor de profil, care au obosit sa asculte acelasi discurs al bancilor in care afirma ca proiectele eligibile sunt in continuare creditabile.

"Bancile prefera sa imprumute statul si se multumesc cu situatia asta. Pentru imobiliare acorda credite doar pentru proiecte mici sau catre subsidiarele lor care au activitate imobiliara. Ideea ca bancile cauta sa finanteze proiecte eligibile este o poveste pe care o auzim de un an si jumatate de cand spun ca «de maine incepem creditarea». Probabil nu au gasit inca proiectele bune", spune Ion Radulea, proprietarul platformei Semanatoarea si al proiectului imobiliar Sema Parc.

Cititi un interviu cu Ion Radulea pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imobiliare,
Ion Radulea,
Sema Parc,
birouri,
finantare
/actualitate/afaceri/proprietarul-sema-parc-bancile-se-multumesc-sa-crediteze-statul-5758516
5758516
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.