Promotii de criza la asigurarile auto

Postat la 23 iunie 2010 18 afişări

Criza ii pune pe asiguratori sa se intreaca in promotii pentru polita CASCO, intr-un moment in care tot mai multi soferi renunta la ea pe motiv ca nu mai au cu ce plati. Asa ca firmele din domeniu vin cu reduceri in functie de masina, de zona sau de varsta clientului.

La inceputul anului, asiguratorii se asteptau la renuntari masive si au decis sa mentina tarifele CASCO la nivelul lui 2009, marindu-le doar pe cele la asigurarea obligatorie.

Atunci mizau pe o scadere de doar 5% la politele facultative, insa procentul se pare ca a fost depasit deja. Asiguratorii fac tot felul de oferte, cu reduceri si pachete promotionale, si accepta cu usurinta polite pe 6 luni, nu pe un an.

Cititi mai multe Detalii pe www.incont.rowww.incont.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
transporturi,
promotii,
criza,
masini,
asigurari auto
/actualitate/afaceri/promotii-de-criza-la-asigurarile-auto-6441730
6441730
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.