Productia de otel a Romaniei a crescut cu doua treimi

Postat la 22 iulie 2010 29 afişări

Productia de otel brut a Romaniei a crescut cu aproape 65% in primele sase luni ale acestui an, de trei ori mai repede decat media la nivel global, pana la 1,86 milioane de tone.

Anul trecut, productia de otel din Romania a scazut cu 46,4%, la 2,7 milioane de tone. In lume, productia de otel brut a urcat cu 18% in iunie, la 118,7 milioane de tone. La nivel european Romania este pe locul 13 in clasamentul producatorilor de otel brut, conform datelor Asociatiei Mondiale a Otelului. Liderul european este Germania, cu 22,7 milioane de tone. Clasamentul mondial este dominat de China, cu o productie de 323 de milioane de tone in primul semestru.

Cititi mai multe stiri pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
industrie,
productie,
otel,
Romania,
crestere
/actualitate/afaceri/productia-de-otel-a-romaniei-a-crescut-cu-doua-treimi-6660436
6660436
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.