Procuratura Californiei da in judecată Toyota

Postat la 13 martie 2010 13 afişări

Procuratura din California va da in judecata divizia de vanzari a Toyota Motor din Statele Unite pentru ca a pus in pericol siguranta publica prin vanzarea unor vehicule defecte si practici de afaceri inselatoare.

Reprezentantii Toyota nu au comentat informatia despre proces, primul de acest tip intentat de procuratura federala sau a unui stat american impotriva constructorului auto japonez, care se adauga unei liste tot mai lungi de reclamatii prin care se solicita daune.

Pe langa perspectiva unor procese colective, Toyota se confrunta si cu o investigatie din partea Comisiei americane pentru bursa si valori mobiliare si o altă ancheta, de natura penala, efectuata de procuratura federala.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
auto,
Toyota,
probleme,
proces,
SUA,
California
/actualitate/afaceri/procuratura-californiei-da-in-judecata-toyota-5742672
5742672
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.