Pro TV - lider in topul celor mai puternice branduri de media romanesti

Postat la 08 septembrie 2010 21 afişări

Postul de televiziune Pro TV este lider in topul primelor cinci cele mai puternice branduri media si de divertisment, intr-un clasament realizat de revista Biz impreuna cu Unlock Market Research, lansat miercuri.

Pe locul al doilea s-a situat Kiss FM, urmat de Antena 1, pe pozitia a treia, Radio Zu, pe a patra, si TVR 1, pe a cincea.

"Pro TV este un brand profesionist, modern, fresh, in pas cu timpurile, in continua reinventare. Este o televiziune ce s-a mentinut constanta in ceea ce priveste calitatea, dar mereu surprinzatoare in manifestari. Proprietarii marcii au mizat nu doar pe inovatie in domeniul televiziunii, ci si pe promovarea brandului propriu si lansarea de vedete care sa fie asociate acestuia", se arata in catalogul "Top 50 cele mai puternice branduri romanesti".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
media,
Pro TV,
branduri,
televiziune,
top
/actualitate/afaceri/pro-tv-lider-in-topul-celor-mai-puternice-branduri-de-media-romanesti-7154868
7154868
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.