Primele concluzii dupa testul cu Dacia Duster – dieselul este cea mai buna alegere

Postat la 16 aprilie 2010 68 afişări

Cel mai surprinzator model de la Dacia de pana acum, ar fi descrierea pe scurt a lui Duster. Chiar daca din interior pare aproape identic cu un Sandero sau Logan, Duster are un comportament total diferit. ZF a testat in Romania in premiera pentru presa de specialitate noul SUV de la Dacia, Duster, in versiunile cu tractiune integrala si motorul pe benzina de 105 CP Euro 5 si modelul echipat cu motorul diesel de 1,5 litri dCi 85 CP si tractiune numai pe puntea fata.

Daca la Sandero si Logan in continuare se mai pot observa "detalii" precum lipsa unui maner pentru hayonul portbagajului pe partea interioara, Duster poate concura de la acelasi nivel cu alte SUVuri din segmentul sau, avand ca avantaj nu numai pretul, ci si performantele si calitatea asamblarii.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
transporturi,
Dacia,
Duster,
test
/actualitate/afaceri/primele-concluzii-dupa-testul-cu-dacia-duster-dieselul-este-cea-mai-buna-alegere-5912197
5912197
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.