"Prima Casa" e blocata pentru 3 saptamani

Postat la 16 februarie 2010 14 afişări

Aurel Saramet, presedintele Fondului National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii (FNGCIMM), a spus ca toti cei care nu au reusit sa incheie antecontractele de vanzare-cumparare pana la data de 15 februarie, stau acum si asteapta definitivarea noii forme a programului "Prima Casa".

Desi regulile nu s-au schimbat pentru locuintele vechi, plafonul maxim de garantare ramanand la 60.000 de euro, acestia nu isi mai pot depune dosarele pana nu se vor clarifica lucrurile.

"Mai primim dosare doar care au antecontractul semnat pana la data de 15 februarie. Cei care nu au reusit sa faca acest lucru, stau si asteapta pana se va definitiva proiectul actual. In opinia mea, mai mult de trei saptamani nu ar trebui sa dureze: o saptamana pentru forma finala si inca doua pana se stabilesc normele de aplicare", a declarat pentru incont.ro Aurel Saramet, presedintele Fondului de Garantare.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imobiliare,
Prima Casa,
apartamente,
dosare,
blocaj
/actualitate/afaceri/prima-casa-e-blocata-pentru-3-saptamani-5532892
5532892
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.