Prima Casa 2 ar putea intra in functiune din 8 martie

Postat la 03 martie 2010 14 afişări

Romanii s-ar putea duce la banca, din 8 martie, pentru a lua credite prin Programul Prima Casa 2 pentru constructia de locuinte. Premierul Emil Boc i-a cerut, astazi, ministrului Finantelor, Sebastian Vladescu, sa incheie, pana la sfarsitul acestei saptamani, toate conventiile cu bancile, astfel incat programul sa devina “un cadou pentru romance si romani”, de 8 martie.

"Eu cred ca printr-un efort suplimentar putem ca, la sfarsitul acestei saptamani, sa se incheie toate conventiile cu bancile, iar de 8 martie, de luni, sa fie un cadou pentru romance si pentru toti romanii care doresc sa mearga in continuare cu programul Prima Casa", a spus Boc, in debutul sedintei de Guvern de astazi.

Mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Pirima Casa,
imobiliare,
modificari
/actualitate/afaceri/prima-casa-2-ar-putea-intra-in-functiune-din-8-martie-5701882
5701882
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.