Preţul locuinţelor a scăzut în iulie cu 1%

Postat la 03 august 2010 11 afişări

Preţurile solicitate de proprietarii locuinţelor din principalele şase oraşe din România s-au redus în medie cu 1% în iulie, faţă de iunie, cea mai mare depreciere, de 3,2%, fiind înregistrată în Braşov, potrivit datelor imobiliare.ro.

Valoarea Indicelui naţional imobiliare.ro pentru iulie a fost de 1.151 euro/metru pătrat util, în scădere cu 12 euro/mp util faţă de luna precedentă, se arată într-un comunicat al portalului imobiliare.ro.

Diferenţa faţă de aceeaşi lună a anului trecut, când Indicele imobiliare.ro indica o valoare de 1.225 euro/mp, este de 6%, iar în comparaţie cu perioada de vârf a pieţei imobiliare locale, începutul anului 2008, se remarcă o scădere de aproape 45%.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imobiliare,
preturi,
locuinte,
scadere,
imobiliare.ro
/actualitate/afaceri/pretul-locuintelor-a-scazut-in-iulie-cu-1-6758783
6758783
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.