Prejudiciu de 189 mil. lei adus statului din sustragerea de la plata TVA

Postat la 10 septembrie 2010 48 afişări

Garda Financiara a descoperit in primele opt luni ale anului, ca urmare a activitatii de monitorizare a achizitiilor intracomunitare, prejudicii aduse bugetului de stat, prin sustragerea de la plata TVA, in valoare de 189,4 milioane de lei, potrivit ANAF.

"Garda Financiara si-a intensificat activitatea de monitorizare a achizitiilor intracomunitare in anul 2010 astfel ca, de la inceputul anului si pana in prezent, peste 41.468 de transporturi au fost supravegheate prin aplicatia Trafic Control, descoperindu-se prejudicii aduse bugetului de stat de 189,4 milioane de lei prin sustragerea de la plata TVA", se arata intr-un comunicat al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF).

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
Garda Financiara,
ANAF,
TVA
/actualitate/afaceri/prejudiciu-de-189-mil-lei-adus-statului-din-sustragerea-de-la-plata-tva-7180134
7180134
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.