"Platesti 5 nopti si stai 6 sau chiar 7". Agentiile vor sa atraga mai multi turisti in tara

Postat la 17 mai 2010 11 afişări

Romanii care vor alege sa isi petreaca vacanta in tara in perioadele 15 iunie - 15 iulie sau 15 august - 31 august vor putea beneficia de oferta "Platesti 5 nopti si stai 6 sau chiar 7". Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania (ANAT) a lansat recent programul "Zile gratuite de vacanta".

Cei care vor cumpara o vacanta in Romania in intervalele mentionate pot primi pentru pretul platit una sau doua nopti gratuite de cazare. Pentru a afla care sunt hotelurile sau statiunile unde pot beneficia de aceasta oferta, cei interesati vor trebui sa se adreseze agentiilor de turism din cadrul ANAT. Ca pentru orice oferta, numarul de locuri este limitat.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
turism,
vacante,
program,
reduceri,
turisti,
preturi,
Romania,
ANAT
/actualitate/afaceri/platesti-5-nopti-si-stai-6-sau-chiar-7-agentiile-vor-sa-atraga-mai-multi-turisti-in-tara-6125712
6125712
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.