Peste 50.000 de vizitatori pe zi pentru cel mai mare mall din tara

Postat la 09 martie 2010 49 afişări

Reprezentantii celui mai recent mall inaugurat in Bucuresti, Sun Plaza, au comunicat numarul de vizitatori inregistrati de la deschidere pana in prezent, acesta fiind de 615.000 vizitatori in decurs de 12 zile.

Primele patru zile au atras 315.000 de vizitatori, aceasta fiind si perioada care a beneficiat de mai multe evenimente organizate cu ocazia deschiderii centrului comercial. Tinand cont de aceste date, Sun Plaza a avut in prima saptamana de functionare aproximativ 300.000 de vizitatori.

Potrivit unui studiu Colliers International realizat anul trecut, inainte de deschiderea AFI Palace Mega Fun, cel mai vizitat centru comercial din Bucuresti era Unirea Shopping Center, cu o medie zilnica de peste 40.000 de vizitatori.

Reprezentantii centrului comercial Sun Plaza au mai precizat ca o serie de magazine au fost deschise in ultimele zile, printre care Pimkie, Nine West si TNT, B&B Collection, Splend'or si Optiblu si Jumbo Vietnamese Food si La Nasu' Café in zona de restaurante si cafenele.

La deschidere, au fost deschise doar magazine care ocupau circa 80% din suprafata centrului comercial, restul urmand a fi deschise in prima luna de functionare a centrului comercial, potrivit declaratiilor reprezentantilor EMCT, dezvoltatorul si administratorul Sun Plaza.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imobiliare,
Sun Plaza,
vizitatori
/actualitate/afaceri/peste-50-000-de-vizitatori-pe-zi-pentru-cel-mai-mare-mall-din-tara-5729325
5729325
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.