Personalitatea anului: capsunarul

Postat la 06 octombrie 2009 89 afişări

Am fi putut numi un om de afaceri personalitatea anului. Dar in 2007, un an in care economia a crescut in buna masura gratie banilor trimisi in tara de cei plecati sa lucreze in strainatate, am preferat sa desemnam drept personalitatea anului Capsunarul, erou colectiv si cel mai mare investitor in Romania.

Cei ce au lucrat in Spania in agricultura, in Italia in constructii sau in Anglia si Irlanda in industria hoteliera au trimis in tara intre 4,5 si 5,2 miliarde de euro in 2006, iar valoarea sumelor trimise in 2007 era estimata la 7 miliarde. N-au trimis acasa numai bani, ci si o alta etica a muncii si privilegiul cunoasterii felului cum se traieste zi de zi in Vest.

Click aici pentru a citi continuarea materialului.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/personalitatea-anului-capsunarul-4959207
4959207
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.