Pe ce mizeaza gradinitele particulare in recesiune

Postat la 02 noiembrie 2010 20 afişări

Engleza nu mai e de mult timp un criteriu de departajare in ce priveste obtinerea unui job. Tot mai multi parinti stiu ca a cunoaste o a doua limba straina e un mare avantaj pentru copilul lor, iar daca se poate invata de la varste fragede e cu atat mai bine. Iar gradinitele nu au asteptat prea mult.

Din luna noiembrie, gradinita " Le Jardin des Enfants", a carei activitate mizeaza pe limba franceza, va functiona in zona de Nord a Capitalei. Copiii pot desfasura aici, numeroase activitati, fiind in permanenta sub atenta supraveghere a unor cadre didactice calificate, cu experienta de peste 10 ani in educatia franceza.

Programul scolar este reglementat de Ministerul Educatiei Franceze, care determina inclusiv numarul saptamanilor de activitate.

Anul scolar cuprinde cel putin 36 saptamani, repartizate in 5 perioade de activitate si permite astfel, o mai buna structurare si organizare a activitatilor desfasurate. Inscrierile sunt acceptate pe intreg parcursul anului scolar.

" Le Jardin des Enfants" se adreseaza copiilor cu varsta intre 20 luni si 4 ani, acestia fiind repartizati in grupe, in functie de varsta. Toate activitatile propuse copiilor au ca scop fundamental dezvoltarea capacitatilor fizice si psihice.

Pretul pentru o luna de pregatire poate depasi 2.000 de lei in cazul celor care prefera program prelungit si mancare pentru cel mic. Cu toate acestea, cat timp cererea pentru locurile in gradinite e mai mare decat oferta, multi parinti fac acest sacrificiu pentru copilul lor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
educatie,
gradinite,
locuri,
copii,
parinti,
limbi straine
/actualitate/afaceri/pe-ce-mizeaza-gradinitele-particulare-in-recesiune-7681877
7681877
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.