PDL propune, ca amendament la legile asumate, deducerea cu 10% a TVA pentru renovari de locuinte

Postat la 04 iunie 2010 7 afişări

PDL are sapte propuneri care sa fie incluse in pachetul de masuri pentru care Guvernul urmeaza sa-si asume raspunderea in Parlament, a declarat vineri pentru MEDIAFAX Sulfina Barbu, mentionand scutirea de impozit pe profit pentru investitorii nou infiintati care investesc un milion de euro.

Potrivit Sulfinei Barbu, propunerile PDL au fost discutate vineri si acceptate de Ministerul de Finante si urmeaza sa fie analizate de Guvern in sedinta de duminica. "Aceste propuneri vor fi analizate de Guvern in sedinta de duminica si ce se poate se va introduce in pachetul de masuri si ce nu, vom face proiect de lege sau ordonanta de urgenta", a precizat deputatul PDL.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
renovare,
TVA,
locuinte
/actualitate/afaceri/pdl-propune-ca-amendament-la-legile-asumate-deducerea-cu-10-a-tva-pentru-renovari-de-locuinte-6277533
6277533
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.