Patriciu impanzeste Capitala cu chioscuri si agentii de pariuri

Postat la 14 mai 2010 14 afişări

Omul de afaceri Dinu Patriciu, fostul proprietar al grupului Rompetrol, isi continua ofensiva din retail prin reteaua chioscurilor alimentare Mic.ro si investeste in paralel in reteaua de pariuri sportive Bet Cafe Arena, cu care a atacat atat Capitala, cat si alte orase din tara.

In conditiile in care miliardarul si oamenii desemnati sa conduca aceste afaceri refuza sa ofere in prezent informatii, detalii despre procesul de extindere apar din documentele publicate in Monitorul Oficial, cele doua companii inregistrand periodic noi puncte de lucru.

Zonele din sudul si vestul Capitalei (cartierele Militari - Drumul Taberei - Berceni) atrag cele mai multe investitii, in ultimele saptamani in aceasta parte a Bucurestiului fiind deschise cel putin zece magazine Mic.ro si patru agentii sportive Bet Arena Cafe.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
comert,
Patriciu,
pariuri sportive
/actualitate/afaceri/patriciu-impanzeste-capitala-cu-chioscuri-si-agentii-de-pariuri-6119473
6119473
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.