Pana in 2013 mai mult de un miliard de persoane vor folosi telefonia prin internet

Postat la 25 martie 2010 46 afişări

Peste trei ani, mai mult de un miliard de persoane vor folosi programe care sa combine apelurile telefonice prin Internet cu mesajele, potrivit Microsoft Corp.

In prezent, Microsoft are mai mult de 100 de milioane de consumatori care apeleaza pe internet utilizand software-ul Office Communications, potrivit lui Gurdeep Singh Pall, vicepresedinte al grupului Unified Communications, citat de Bloomberg.

Programul, numit Microsoft Office Communications Server, a inregistrat o crestere a vanzarilor de mai mult de 50% in anul fiscal incheiat la 30 iunie 2009.

Software-ul concureaza cu produse asemanatoare lansate de Cisco si Avaya Inc, pe o piata care ar putea sa creasca pana la 14,5 milioarde de dolari, potrivit estimarilor companiei de cercetare de piata Forrester Research.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
telecom,
telefoane,
internet,
Microsoft Corp
/actualitate/afaceri/pana-in-2013-mai-mult-de-un-miliard-de-persoane-vor-folosi-telefonia-prin-internet-5776768
5776768
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.