Ouale se vor vinde la kilogram, nu la bucata in UE

Postat la 29 iunie 2010 10 afişări

Parlamentul European a votat o propunere de schimbare a standardelor de etichetare a alimentelor. Astfel, produsele vor fi vandute de la anul numai in functie de greutate, nu la bucata. Ceea ce include si ouale.

Pretul produselor alimentare in Uniunea Europeana se va stabili numai in functie de greutate, nu la bucata, cum se procedeaza acum in cazul oualor sau a painii feliate. Propunerea a fost votata deja in Parlamentul European si ar urma sa fie valabila de anul viitor, tarile UE avand 5 ani la dispozitie pentru a o implementa. Legea a starnit insa reactii negative din partea producatorilor care spun ca a cantari fiecare produs individual (exemplu este dat oul) ar costa milioane de euro.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
comert,
alimentatie,
oua,
mancare,
vanzare
/actualitate/afaceri/ouale-se-vor-vinde-la-kilogram-nu-la-bucata-in-ue-6458676
6458676
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.