Ora 14 sau 14,06? Scandal la depunerea ofertelor de catre brokeri pentru listarea Fondului Proprietatea

Postat la 19 august 2010 16 afişări

Noua dintre cele mai mari firme de brokeraj de pe piata, grupate in trei consortii si un intermediar independent, au intrat in competitie pentru listarea Fondului Proprietatea. Ieri la ora 14 a expirat termenul limita pana la care firmele interesate isi puteau depune ofertele.

Imediat dupa depunerea ofertelor, a aparut primul scandal: firmele de brokeraj Unicredit CA-IB si KBC Securities au contestat oferta depusa de consortiul Raiffeisen Capital&Investment, BRD si ING Bank, pe motiv ca acestia ar fi intarziat cu 6 minute peste termenul limita.

"Pe camerele de inregistrare se vede ca oferta a fost depusa la 14,06, adica dupa termenul limita, care era ora 14. Am depus o contestatie la comisia de selectie", au afirmat reprezentanii KBC Securities.

Drept reactie, Claudiu Cercel, vicepresedinte pentru pietele financiare la BRD-SocGen, a declarat ca contestatia depusa de companiile de brokeraj UniCredit CA-IB si KBC Securities reprezinta "o tactica puerila de competitie, bazata probabil pe un ceas care nu era potrivit". Conducerea Raiffeisen Capital & Investment a declarat la randul sau ca oferta a fost depusa cu circa cinci minute inainte de expirarea termenului limita.

Detalii pe www.zf.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/ora-14-sau-14-06-scandal-la-depunerea-ofertelor-de-catre-brokeri-pentru-listarea-fondului-proprietatea-6953828
6953828
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.