Operatorii aerieni ataca CFR-ul. Unde poti zbura cu avionul in tara?

Postat la 04 februarie 2010 45 afişări

Traficul feroviar de pasageri este din ce in ce mai amenintat de companiile aeriene, care isi consolideaza pozitia pe piata prin introducerea de zboruri pe destinatii interne, pretul biletelor fiind similar cu cele practicate de compania CFR Calatori.

Destinatii ca Timisoara, Cluj-Napoca, Iasi sau Arad sunt disputate atat de compania feroviara de stat, cat si de operatorii aerieni Blue Air sau Tarom.

"Ca directie strategica pentru anul acesta, compania Blue Air vizeaza consolidarea retelei de zboruri domestice. Ne dorim sa avem zboruri cat mai dese pentru toate conexiunile domestice", a declarat Adrian Ionascu, directorul general al companiei Blue Air, care a transportat anul trecut 1,7 milioane de pasageri si a rulat afaceri de 140 de milioane de euro.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
transporturi,
aviatie,
CFR,
rute,
preturi,
Blue Air,
Tarom
/actualitate/afaceri/operatorii-aerieni-ataca-cfr-ul-unde-poti-zbura-cu-avionul-in-tara-5473621
5473621
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.