OMV Petrom vrea sa se asocieze cu alte companii pentru explorarea si productia de petrol si gaze

Postat la 21 mai 2010 13 afişări

OMV Petrom (SNP) vrea sa se implice in noi parteneriate, in principal in activitati de explorare si productie de petrol si gaze on-shore, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, Johann Plininger, responsabil cu sectorul de explorare si productie din companie.

"Vechimea campurilor exploatate de Petrom este de 40-50 de ani, fata de o medie de 30 de ani la nivel mondial, de aceea compania vrea sa redezvolte 6-8 zacaminte, operatiune care dureaza 3-5 ani, si sa modernizeze instalatiile din 3-5 zacaminte majore", a afirmat Pleininger.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
energie,
gaze,
petrol
/actualitate/afaceri/omv-petrom-vrea-sa-se-asocieze-cu-alte-companii-pentru-explorarea-si-productia-de-petrol-si-gaze-6142753
6142753
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.