Oferte imobiliare de criza: De la casa complet utilata la sala de fitness si plaja pe bloc!

Postat la 06 iunie 2010 55 afişări

E deja clar ca perioada grea prin care trecem framanta puternic imaginatia dezvoltatorilor imobiliari, care se gandesc cat e ziua de lunga la ce oferte sa mai nascoceasca doar – doar vor convinge clientii sa mai si cumpere, nu doar sa se uite. Idei bune sau rele, va lasam sa va dati cu parerea!

Pe scurt: de la bucataria total mobilata trecem la sala de fitness ori de petreceri sau chiar piscina - proprietatea blocului - si ajungem la oferta incredibila de a putea face plaja pe bloc! Sa nu uitam insa de locuintele complet mobilate si utilate in stil exclusivist!

Semnul este clar: putini sunt cei care se mai bazeaza pe de-acum banalele reduceri de pret (pe care oricum nu prea aveau curajul sa le faca)! Sa trecem asadar in revista ofertele:

Mai multe amanunte pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imobiliare,
oferte,
locuinte,
mobila,
fitness
/actualitate/afaceri/oferte-imobiliare-de-criza-de-la-casa-complet-utilata-la-sala-de-fitness-si-plaja-pe-bloc-6295600
6295600
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.