O saptamana la munte cu 150 de lei/persoana

Postat la 08 martie 2010 15 afişări

Ninsorile au inceput din nou in toata tara, iar partiile s-au acoperit de zapada numai buna pentru schiat. Vestile bune nu se termina aici, asadar, trebuie sa stiti ca pana pe 30 aprilie, puteti pleca intr-o vacanta de 6 zile la munte, cu preturi cuprinse intre 158 si 358 de lei/persoana.

Programul "O saptamana la munte", aprobat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului se desfasoara cu sprijinul Asociatiei Nationale a Agentiilor de Tursim si al Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc.

Asadar, pentru 5 nopti in Sinaia, la pensiunea Tantzi de doua stele, nu va trebui sa platiti decat 158 de lei/persoana pentru intregul sejur. Tariful nu include insa micul dejun.

Mai multe amanunte despre ofertele din programul "O saptamana la munte" pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/o-saptamana-la-munte-cu-150-de-lei-persoana-5724984
5724984
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.