Numarul locuintelor construite prin ANL va scadea de la 7.000 la 1.400

Postat la 20 august 2010 13 afişări

Diminuarea fondurilor alocate de la buget constructiei de locuinte pentru tineri prin ANL va presupune finalizarea in acest an a unui numar de doar 1.400 de locuinte, fata de 7.000 de unitati cat isi propusese Ministerul Dezvoltarii la inceputul anului, a anuntat vineri institutia.

"Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) nu a suspendat programul de constructie a locuintelor pentru tineri prin ANL si nici pe cel de reabilitare termica a locuintelor. In urma reducerii bugetului ministerului cu 10%, si bugetele alocate acestor programe au fost reduse", se arata intr-un comunicat al MDRT.

Astfel, diminuarea fondurilor alocate de la bugetul de stat constructiei de locuinte pentru tineri prin ANL presupune finalizarea in acest an a unui numar de aproximativ 1.400 de locuinte, fata de 7.000 de locuinte, cat se estima la inceputul lui 2010.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imobiliare,
ANL,
locuinte,
buget,
/actualitate/afaceri/numarul-locuintelor-construite-prin-anl-va-scadea-de-la-7-000-la-1-400-6982413
6982413
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.