Nu scapi de credit nici dupa moarte

Postat la 12 martie 2010 8 afişări

Cand mergi la banca si contractezi un credit, mai mult ca sigur ca ultimul lucru la care te gandesti este ce s-ar intampla daca ai muri inainte sa apuci sa-l dai inapoi. Evident, exista si asigurari, insa in multe cazuri drumul spre iad este pavat cu exceptii, astfel incat asigurarea este anulata, iar mostenitorii se trezesc ca au de platit o datorie care nu le apartine.

Sa incepem, asadar, cu sfarsitul… datornicului. In cazul in care acesta moare si are contractat un credit pe care din motive evidente nu-l mai poate restitui, atunci rudele trebuie sa se prezinte la banca cu certificatul de deces si sa depuna o cerere.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
banci,
credite,
datorii,
companii
/actualitate/afaceri/nu-scapi-de-credit-nici-dupa-moarte-5740427
5740427
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.