Nu mai ai unde sa te angajezi in Vest? Ce zici de Cehia, Slovacia sau Ungaria?

Postat la 06 septembrie 2010 7 afişări

De ani de zile, romanii care vor sa lucreze in strainatate s-au orientat catre tari din vestul Europei, Spania, Italia si Germania aflandu-se pe primele locuri.

In conditiile crizei si ale restrangerii ofertei de locuri de munca vacante din vestul Europei, cei plecati deja s-au vazut nevoiti sa se intoarca in tara, iar cei care voiau sa plece n-au mai avut posibilitatea sa o faca. Cati s-au gandit insa ca ar putea sa se angajeze mai aproape de casa, in tari precum Cehia, Slovacia sau Ungaria? Pentru ca si tarile vecine ofera locuri de munca pentru romani, iar salariile, desi nu ajung la nivelul celor din Occident, sunt, in majoritatea cazurilor, mai mari decat cele din Romania.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/nu-mai-ai-unde-sa-te-angajezi-in-vest-ce-zici-de-cehia-slovacia-sau-ungaria-7125212
7125212
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.