Nu iti gasesti job sau ai deja unul, dar esti nemultumit? Top sfaturi cum sa iesi din asta!

Postat la 05 august 2010 29 afişări

Daca ai peste 45 de ani si iti cauti un job in zadar ori ai un job, beneficiind de reglementarile prin care statul sprijina angajarea celor care trec de aceasta varsta, si cu toate acestea nu esti multumit, exista cateva "cai de atac" pentru a trece cu bine peste aceasta perioada dificila.

Specialistii in HR spun ca daca ai fost disponibilizat, vrei "altceva" decat ceea ce faci acum sau ai aplicat deja timp de mai multe luni la joburile de pe site-urile de recrutare si nu a aparut nimic, ai mai multe variante la indemana, dar totul depinde de disponibilitatea ta si de dorinta de schimbare. Asta in primul rand! Uneori, tine insa si de banii de care dispui!

Citeste continuarea acestui material pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
resurse umane,
job,
/actualitate/afaceri/nu-iti-gasesti-job-sau-ai-deja-unul-dar-esti-nemultumit-top-sfaturi-cum-sa-iesi-din-asta-6783614
6783614
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.