Nokia va avea probleme la livrarea unor modele de telefoane, din cauza situatiei din Japonia

Postat la 21 martie 2011 9 afişări

Grupul finlandez Nokia, cel mai mare producator de telefoane mobile din lume, a avertizat, luni, ca va avea probleme la livrarea unor modele de telefoane, dupa ce cutremurul din Japonia a afectat aprovizionarea cu anumite componente.

Impactul asupra rezultatelor financiare va fi, insa, limitat, a precizat grupul. "Nokia se aşteapta la unele perturbari ale capacitatii de a livra un numar de produse din cauza crizei de componente si materii prime din Japonia", se arata intr-un comunicat al grupului. O imagine completa a situatiei nu este, inca, disponibila, potrivit Nokia. Aproximativ 12% din componentele Nokia sunt platite in yeni, dar ponderea componentelor japoneze in total este probabil mai mare, noteaza Reuters, ca urmare a unei renegocieri recente a contractelor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
nokia,
japonia,
modele,
livrare,
japonia
/actualitate/afaceri/nokia-va-avea-probleme-la-livrarea-unor-modele-de-telefoane-din-cauza-situatiei-din-japonia-8082741
8082741
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.