Nissan va relua operatiunile la o fabrica din Japonia, inchisa dupa cutremur

Postat la 16 martie 2011 21 afişări

Producatorul auto nipon Nissan Motor a anuntat ca va relua operatiunile la o fabrica din Japonia, inchisa din cauza celui mai mare cutremur din istoria tarii, concomitent cu eforturile de a organiza livrarile furnizorilor şi de a repara pagubele produse de dezastru.

Dezastrul care a lovit Japonia, amplificat de criza nucleara si de cea umanitara, ar putea avea consecinte importante pentru industria auto locala, dar si pentru cea mondiala. Nissan va relua productia joi si vineri la fabrica din Kyushu, in baza stocurilor de piese disponibile. Continuarea operatiunilor dupa ziua de sambata nu a fost, inca, decisa, a precizat grupulu auto. "Chiar daca toate fabricile, cu exceptia celei de motoare de la Iwaki, au putut repara anumite pagube, aranjarea livrarilor de piese de la furnizori dureaza inca. La fabrica din Iwaki reluarea activitatii ar putea dura mai mult, din cauza replicilor seismice care afecteaza regiunea", se arata intr-un comunicat al Nissan.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
japonia,
Nissan,
productie,
fabrici
/actualitate/afaceri/nissan-va-relua-operatiunile-la-o-fabrica-din-japonia-inchisa-dupa-cutremur-8068244
8068244
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.