Munca in privat in 2010: De la concedieri la salarii si ore suplimentare

Postat la 23 februarie 2010 11 afişări

Salariile la privat au crescut in medie cu 14% la inceputul anului fata de prima luna a anului trecut, dupa o perioada de concedieri masive.

Chiar daca au facut disponibilizari si au micşorat bugetele de salarii in 2009, patronii nu au aplicat aceeasi politica de restrictii si in cazul celor ramasi. Din contra, la inceputul acestui an, salariul mediu pe angajat era cu 14% mai mare fata de acum un an, in conditiile in care fondul de salarii s-a micsorat cu 5%, iar numarul de salariati s-a redus cu 18%, conform raportului PayLogic privind evolutia salariilor in perioada ianuarie 2009 - ianuarie 2010 aflat in curs de finalizare, comunicat la solicitarea Gandul. Asa au procedat anul trecut un numar de 25 de firme private din domenii precum auto, medical, financiar, retail si servicii.

Mai multe amanunte pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
resurse umane,
concedieri,
salarii,
scaderi
/actualitate/afaceri/munca-in-privat-in-2010-de-la-concedieri-la-salarii-si-ore-suplimentare-5597993
5597993
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.