Millennium Bank lanseaza un nou credit ipotecar

Postat la 06 septembrie 2010 21 afişări

Millennium Bank a lansat un nou credit ipotecar, cu costuri care includ marje incepand de la 5% plus indicele EURIBOR/ROBOR la trei luni. Creditul este acordat pe o perioada de pana la 30 de ani si finanteaza pana la 80% din valoarea imobilului achizitionat.

Valoarea marjei depinde de valoarea avansului si de optiunea clientilor de a-si transfera veniturile la banca. Dobanzile sunt variabile, iar clientii beneficiaza de asigurare de viata gratuita si de zero comisioane de administrare si de rambursare in avans. Millennium Bank percepe comision de analiza zero pentru cei care folosesc noul credit pentru a-si refinanta un alt imprumut ipotecar pana la sfarsitul anului.

"Clientii pot opta fie pentru un avans minim, de 20%, fie pentru o dobanda mai mica, in functie de nevoile lor", afirma Eliza Erhan, director de dezvoltare a produselor de retail la Millennium Bank. Campania de promovare a noului credit ipotecar este realizata impreuna cu Holograf, iar clientii care fac o simulare pentru Creditul Ipotecar Millennium Bank primesc un CD cu Holograf.

Millennium Bank, subsidiara a grupului portughez Millennium bcp, este una dintre bancile de talie mica de pe piata romaneasca, cu o cota de piata de sub 1%.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
banci,
Millennium,
credit ipotecar,
dobanzi
/actualitate/afaceri/millennium-bank-lanseaza-un-nou-credit-ipotecar-7124048
7124048
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.