Microsoft si HP au relansat parteneriatul Frontline in Romania

Postat la 22 februarie 2010 13 afişări

Microsoft si HP au relansat in Romania parteneriatul Frontline, care, la nivel international dureaza de peste 25 de ani. Parteneriatul are ca scop principal prezentarile de solutii comune, atat in zona corporate cat si in sectorul public si a mai fost activ in Romania in 2000.

Relansarea acestuia a avut loc a fost in iulie 2009, iar acum el este readus in fata companiilor si institutiilor interesate. Prin intermediul lui, cele doua companii vor sa faca solutii mai bune, scopul fiind de a-si servi mai bine clientii, a spus Calin Tatomir, CEO Microsoft Romania.

In ce priveste veniturile, HP a anuntat o crestere pe toate segmetele, iar pentru anul acesta si-a propus marirea numarului de angajati cu inca 600 de persoane si cresterea cotei de piata la servicii la peste 20%, in timp ce afacerile Microsoft pe piata locala au scazut anul trecut, prima luna de crestere fata de 2008 fiind decembrie, potrivit lui Calin Tatomir, CEO Microsoft.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
Microsoft,
HP,
Frontline
/actualitate/afaceri/microsoft-si-hp-au-relansat-parteneriatul-frontline-in-romania-5591520
5591520
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.