Mic.ro a ajuns la 73 de magazine

Postat la 10 august 2010 23 afişări

Reteaua de magazine de tip convenience Mic.ro a ajuns sa numere 73 de spatii, in conditiile in care primele au fost inaugurate in luna aprilie a acestui an. Intr-o perioada in care retailerii se arata mai degraba precauti cu investitiile, reteaua Mic.ro este cel mai agresiv comerciant.

Investitia medie pe spatiu, care are o suprafata de expunere de circa 50 de metri patrati se plaseaza, conform unor estimari, in jurul a 100.000 de euro, ceea ce inseamna ca suma investita deja pana acum depaseste sapte milioane de euro.

Mic.ro vizeaza cartierele aglomerate ale marilor orase, pana acum deschizand insa spatii doar in Capitala. Pe segmentul convenience lupta se dadea, pana la aparitia Mic.ro, doar intre micii antreprenori.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
retail,
Mic.ro,
magazine
/actualitate/afaceri/mic-ro-a-ajuns-la-73-de-magazine-6831789
6831789
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.