Managerii despre economia in 2020: Pregatiti-va sa munciti mai mult!

Postat la 04 iunie 2010 9 afişări

Ziarul Financiar a invitat la aceeasi masa inalti oficiali ai statului, oameni de afaceri si directori de companii pentru a discuta despre modernizarea economiei in perspectiva 2020.

"Romania poate evolua prin dezvoltarea antreprenoriatului si a educatiei. Trebuie sa ne inspiram din modelele altor tari, respectiv modelul israelian de dezvoltare a antreprenoriatului, care cu sapte milioane de locuitori atrage capital de risc mai mare decat Marea Britanie si este una dintre tarile cu cele mai multe companii listate pe bursa americana NASDAQ.

O tara bine orientata ingaduie esecul si incurajeaza expunerea la risc", a sustinut ieri Andreea Paul-Vass, consilier al premierului Romaniei, la conferinta "Modernizarea Romaniei. Cum va arata economia in 2020", organizata de ZF impreuna cu producatorul de placi ceramice Cesarom.

Mai multe amanunte pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
seminar,
manager,
resurse umane
/actualitate/afaceri/managerii-despre-economia-in-2020-pregatiti-va-sa-munciti-mai-mult-6271091
6271091
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.