Litoralul romanesc, cu 15% mai gol ca in 2009. Cresterea TVA nu majoreaza tarifele

Postat la 06 iulie 2010 15 afişări

Duminica s-au aflat pe litoralul romanesc nu mai putin de 53.000 de turisti, cifra-record pentru acest sezon. Recordul de anul acesta este insa departe de cifrele din anii trecuti, in acest sfarsit de saptamana fiind pe litoral cu 15% mai putini turisti decat in aceeasi perioada din 2009, conform datelor Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT).

"Scaderea de pe litoral se datoreaza in special masurilor de austeritate anuntate, respectiv scaderea salariilor bugetarilor si marirea TVA. Oricum, romanii prefera sa mearga pe litoral in varf de sezon, in iulie-august", a declarat pentru Gandul Traian Badulescu, purtator de cuvant ANAT.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
turism,
litoral,
crestere,
TVA,
majorare,
tarife
/actualitate/afaceri/litoralul-romanesc-cu-15-mai-gol-ca-in-2009-cresterea-tva-nu-majoreaza-tarifele-6500796
6500796
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.