Lazaroiu: FMI ceruse reducerea cu 20% a sectorului bugetar

Postat la 22 mai 2010 12 afişări

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a declarat, vineri, la TVR1, ca informatiile transmise de directorul general al FMI sunt inexacte, mentionand ca solutia propusa de reprezentantii Fondului viza, alaturi de cresterea TVA si a cotei unice, si reducerea cu 20% a sectorului bugetar.

El a opinat totodata ca declaratia lui Dominique Strauss-Kahn a fost "usor ideologizata" si ca a fost facuta "mai degraba" pentru Franta, el sustinand ca actualul sef al FMI ar intentiona sa candideze la Presedintia Frantei.

Intrebat, intr-o emisiune a TVR1, depre declaratia directorului general al Fondului Monetar International - conform careia FMI a propus Guvernului majorarea impozitelor, in special pentru cei mai bogati, dar autoritatile din Romania au luat decizia taierii salariilor functionarilor -, Sebastian Lazaroiu a afirmat ca aceasta "n-a creat un confort din punct de vedere al comunicarii".

Mai multe amanunte pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/lazaroiu-fmi-ceruse-reducerea-cu-20-a-sectorului-bugetar-6148731
6148731
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.